top of page

Mini Mixte: 3 de 6


C.B. L'AMETLLA - Mm Blau 37 – 56 U.E. SANT ANDREU


Aquest és el títol: 3 de 6. Cada trobada amb l'equip és una prova. Dilluns, primer entrenament, la vam superar prou bé. Dimecres vam fer un altre entrenament prou seriós. I avui, la tercera trobada, hem superat L'Ametlla amb prou contundència, guanyant-lo de 19 punts. Ens queden tres proves més: dilluns que ve, dimecres que ve i la "final" contra el Bàsquet Can Perellada B.


El partit ha començat prou igualat els primers períodes. Un cop més, avui concretament al quart període, un parcial de 0 a 11 ha sigut un punt d'inflexió en el partit. A partir d'aquí hem dominat bé el partit, fins arribar a l'últim període amb un avantatge de 26 a 54. Un cop més, com en el darrer partit, l'últim període ha sigut força dolent ( 11-2). Segurament, si algú llegeix l'acta pensarà que som dos equips diferents: el dels set primers períodes i el de l'últim.


Hem prestat molta atenció aquestes dues setmanes en aspectes tècnics, més que en tàctics. Hem recuperat aspectes de bot i d'entrada fonamentals. Aspectes negatius que hem vist són forces: males recepcions de passades de pilota, ni un sol cop hem vist bloquejar el rebot, errades incomprensibles a sota la cistella, 3 segons dins de l'ampolla i poc ordre en atac. Ara bé, també hem de destacar que hem corregut molt - i prou bé- al contraatac, hem tingut actitud fins al setè període (inclòs) i, com sempre, la banqueta ha animat els cinc jugadors de la pista.

Jugar fora de casa sempre és un handicap per nosaltres - i més amb una petita pista de les característiques que tenim- i, per tant, hem d'estar prou satisfets de la feina feta avui. Cal destacar els rebots de la Cèlia i la gran feina de l'Alexandra.


La setmana que ve és l'última. No negaré que tinc ganes d'aquest partit. Però, tal com diu l'Edgar, hem de centrar-nos primer en dilluns, després en dimecres i finalment en el partit. Sempre he pensat que sou uns pares i mares que animeu, però el dissabte que ve necessitarem un plus addicional. És la primera final per la majoria dels vostres fills i filles en aquest esport i- guanyem o perdem- hem de sortir amb el cap ben amunt.


1,2,3... Sant Andreu!


Autor: Ricard Iglesias

Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page