Sènior Masculí: Crònica Bàsquet Nou Barris - U.E. Sant Andreu

Bàsquet Nou Barris 50-45 U.E. Sant Andreu

Bé, aquesta és la crònica més difícil que haig de fer, ja que era la que no volia: es va acabar el somni, està fora del nostre abast pujar per mèrits propis de categoria. Però ens queda un partit més i és a casa, així que aixecarem el cap i brindarem a la nostra afició un últim partit del que estiguin orgullosos de nosaltres.

Comencem amb la crònica.

Primer quart: Es va notar des del minut un que estem ja a final de temporada i que els nervis els teníem a flor de pell, amb males seleccions de tir malgrat que la nostra defensa estava funcionant. Així que acaba en un empat a 6 punts però sense bones sensacions.

Segon quart: aquí es nota el nostre cansament i la nostra defensa baixa d'intensitat, cosa que aprofita Nou Barris per anar-se en el marcador de 7 punts a la mitja part (24-17) i això en un partit de pocs punts no anava a ser fàcil remuntar-los.

En el descans parlem en el vestuari i sabent que era difícil decidim anar a per totes i donar la resta en la pista. La nostra afició una tarda més ens acompanyava i ens donava forces per donar-ho tot.

Al tercer quart canviem la nostra defensa a individual, pugem línies i estrenyem amb tot el que ens quedava, fent que el nostre contrincant acabés anotant solament 3 punts. i nosaltres posant-nos 2 a dalt. 27-29.

A l'últim quart sofrim el cansament i les faltes comencen a fer mossa en el nostre jugadors, que així i tot vam donar tot el que ens quedava fins a l'últim minut intentat el gairebé impossible. Però com el nostre mantra diu "La vella guarda mor, però mai es rendeix" i vam fer honor fins al final.

No diré que no em dol aquesta derrota per que sí em dol; hem fet una segona volta de campions, perdent solament 2 partits mancant un. Mirant enrere veig l'esforç que hem fet tots, des del primer jugador fins a l'entrenador i ajudants. I com l'afició a poc a poc s'ha anat unint a aquest somni i ens ha donat tot el seu suport i voluntat. Però només puc dir que "Entre tots sumem" i l'any que ve anirem amb tot a per el somni que aquest any hem fregat amb els dits.