top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - Jesuites del Clot

U. E. Sant Andreu 69 - Jesuïtes del Clot 66

Últim partit de la temporada amb l'objectiu de guanyar per quedar tercers i optar a pujar però no depenent de nosaltres. Cames cansades, pressió pel trencament de ratxes de victòries que portàvem, jugar a casa i amb el nostre públic... Els nervis eren evidents.

Primer quart. El Clot era el cinquè classificat i té diversos jugadors de gran nivell, on ells sols poden trencar-te el partit al seu favor si estan inspirats. Així que sortim de gom a gom des del minut un, sense deixar-nos res igual que ells. L'intercanvi de canastres fa que el ritme de partit sigui molt alt i l'anotació puji amb rapidesa però sense que cap dels dos equips baixi el llistó. Jesús Vega anota amb facilitat des de la línia exterior, però només aconseguim un punt d'avantatge en l'electrònic. 17 - 16

Segon quart. L'empat de sensacions era evident en la pista, nosaltres l'estàvem fent ben però ells ens anaven a la saga amb molta força. Aconseguim petites rendes de 5 o 7 punts però no aconseguíem trencar el marcador al nostre favor. Ells al final del quart amb un encert espectacular des de la línia de 3 li donen la volta al marcador i es posen per davant en finalitzar la mitja part.

Tercera quart. A la volta del vestuari només teníem una cosa en ment: guanyar el partit per nosaltres, per l'afició, per l'escut que portem en el pit i per demostrar que el que hem aconseguit no ha estat una casualitat. Així que sortim al 100% sense importar molèsties, ni cansament, ni res, però encara així el Clot ha estat un gran equip i ens ho ha posat molt difícil. Hem arribat al final amb dos punts damunt en l'electrònic..

Últim quart: Aquí és on nosaltres hem demostrat que hem volgut guanyar el partit, i uns grans Carles Surrà i Gerard Tejedor han fet xixines la seva defensa, tant des de dins com des de fora. Ens hem anat en el marcador de 6 punts amb molt esforç i on cada canastra ens apropava cada vegada més a la victòria. Al final l'hem aconseguit no sense suar molt la cuatribarrada.

Destacar també el joc d'Edgar Valera que avui no ha tingut descans i ha demostrat que el seu futur en aquest equip és molt prometedor; també a Toni Gallemí que amb la seva arpa en els minuts finals ha fet seva la zona defensiva i ha dominat el rebot. I com no destaco al nostre públic que una setmana mes ens ha acompanyat i ens ha ajudat a donar aquest plus d'esforç que avui també ha fet falta per portar-se la victòria.