Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu A - C.B. Sant Pere · Leo Boeck

Sant Andreu 59 - C.B. Sant Pere 60

Al contrari del què pugui aparentar el marcador, el partit va ser molt extrany i haig d'afegir de primeres que si ho vam perdre va ser per culpa nostra, però aprendrem dels nostres errors i seguirem lluitant perquè no torni a passar.

Primera Quart; Comencem els dos equips que ens costa anotar la primera cistella i fins a ben entrat el tercer minut de joc no ho aconseguim (per cert un triple de Manu Garrido). A partir d'aquí i superats els nervis inicials entrem en una dinàmica molt bona que va fer que ens en anéssim en el marcador, ja que teníem efectivitat en atac i contundència en defensa. Vam acabar amb un molt prometedor 22 - 7.

Segon Quart; Ja ho vaig dir l'any passat i aquest any serà igual o pitjor, cap equip ens regalarà res i haurem de lluitar cada minut de joc per ser millors. Així que en el segon quart el Sant Pere per fi va entrar en el partit i van aconseguir parar el nostre atac, cosa que era fins i tot lògica, però l'intercanvi de punts i amb un marge d'uns 15 punts en el lluminós tampoc ens cap a que acabéssim de preocupar-nos. El parcial del segon quart va ser d'11 - 12.

Tercer Quart; El tercer quart va ser més o menys en les línies del segon amb uns 15 punts de marge sempre amb distàncies de fins a 20, també es van posar a deu en algun moment puntual, però les sensacions en la pista no eren la de tenir un bon avantatge com la qual teníem i el Sant Pere s'anava creixent a poc a poc en l'ànim. El parcial va ser de 15 iguals.

Quart Quart; Aquí paguem una mica la falta d'experiència en la categoria, el que no haguéssim matat del tot el partit abans, i altres fallades que intentarem corregir perquè no passin. Ens vam anar del partit, els visitants ho van donar tot (normal), nosaltres no vam saber reaccionar i ens van fer un parcial d'11 - 26 amb un encert visitant impressionant i amb un triple mancant tres segons que els va donar la victòria. Era la primera vegada que es posaven al capdavant en el marcador, solament dir que es van merèixer guanyar per l'esforç però nosaltres hauríem d'haver fet més i no permetre'ls que entressin en el partit com van entrar.

Com a nota positiva veure l'esforç de jugadors nous com Marc Fígols i Víctor que van jugar amb molèsties i ho van donar tot, com Edgar Valera, va fer tot el que va poder per evitar el que va passar fins a acabar cansat. I que tots nosaltres aprendrem d'aquests errors per millorar com a equip.