top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu A - C.B. Viladecavalls B


U. E. Sant Andreu 84 - C.B. Viladecavalls 61


Primer de tot gràcies a tothom que va venir a la presentació de la secció de Bàsquet i participar de la festa. És impressionant tenir davant a tanta gent.


Bé, a per el partit:


Primer quart: Sortim motivats amb el nostre públic, amb ganes de demostrar-li que estem treballant bé, donar-los una alegria i les gràcies. Així que sortim molt endollats sobretot en defensa, ja que mancant un minut portaven 5 punts en tota el quart. A partir de la defensa es va poder córrer i van sortir les coses en atac. Ens vam anar en el marcador des del minut un.


Segon quart: Més del mateix. Aconseguim seguir forts en defensa, podent córrer amb facilitat i així afermar la nostra renda en l'electrònic d'uns 20 punts. Jugant tots els jugadors i aportant tots en totes les facetes del joc.


Tercer quart: El partit era nostre, així que no era hora de cometre errors i sí de seguir fent un bon treball, agafant confiança en nosaltres mateixos. La diferència sempre va rondar els 20 punts, tenint a tot moment el tempo del partit i controlant el marcador per evitar sorpreses.


Últim quart: Seguim amb la tònica del tercera quart, sense cometre errors d'embalum i agafant confiança en el nostre estil de joc, cosa que ja tenim més o menys aconseguida. Acabem el partit amb el cap fred gaudint del partit i del nostre públic. dosant jugadors i minuts per evitar lesions innecessàries.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page