Sènior Masculí: C.B. Ripollet B - U.E. Sant Andreu

C.B. Ripollet B 68 - U. E. Sant Andreu A 72

Últim partit d'un any en el qual hem gaudit amb la secció de bàsquet del Sant Andreu, així que teníem ganes d'acabar-ho bé i, a més, contra un bon equip. Ganes tant per part dels jugadors com pels quals ens segueixen en cada partit.

Primer quart: El partit comença empatat i aquesta serà la tònica de principi a fi: ells aviat agafen una petita renda d'uns 4- 6 punts però no aconsegueixen anar-se en el marcador. L'intercanvi de cistelles i de bones defenses fa que el partit sigui vibrant i divertit.

Segon quart: Segueix la dinàmica del primer, amb els de el Ripollet per davant en el marcador. El seu número 4 enxampa una bona ratxa anotadora des de més lluny de la línia de triples, però amb el nostre bon joc aconseguim que ells no es marxin en l'electrònic i arribem a la mitja part amb tres punts de desavantatge.

Tercer quart: Aquí Víctor Redondo comença a endollar-se de debò, anotant des de totes les línies mentre la nostra defensa segueix molt bé, però el Ripollet és un bon equip i manté el partit empatat. En una jugada del partit un pívot seu es lesiona i això fa que que els nostres juguin amb major llibertat en la pintura.

Quart quart: Aquí la nostra dinàmica entra en alça i ens posem per davant en el marcador gràcies a l'entrada anotadora Gerard Tejedor. Aconseguim anar-nos en el marcador de 4 -6 punts que controlem en els minuts finals. Ho fem sense fallades i demostrant que hem après a jugar els minuts difícils.

Com a esment especial, el bon partit de Sergi Llorens, que després d'una parada per lesió li ha costat agafar confiança, però el diumenge va recuperar el seu joc aportant tant en atac com en defensa. I com no, gràcies a tothom que ens ha seguit durant aquest 2015, tant a casa com fora i us prometo que pel 2016 més i millor.