top of page

Sènior Femení: Crònica C.E. Laieta - U.E. Sant Andreu

C.E. Laieta 41 - 42 U.E. Sant Andreu

Estrenem secció amb la crònica de l’últim partit de la primera volta del Sènior Femení del Sant Andreu.

Després de finalitzar l’any amb 4 derrotes consecutives el Sènior Femení estrena l’any amb 2 victòries i en aquest cas va ser molt soferta. Tot i les condicions del camp, el Sant Andreu va anar guanyant tot el partit amb suficient avantatge tot i que a l’últim quart les de casa van fer una bona remuntada però sense aconseguir la victòria.

Al primer quart les noies del Sant Andreu van començar força be el partit traient un avantatge clar a meitat del quart i finalitzant-lo guanyant de 5 punts tot i que no van tenir gaire encert en alguns tirs fàcils a cistella (11-16). El segon quart va ser desastrós pels dos equips amb un parcial de 3-3. Les del Sant Andreu van perdre la única base que tenien degut a una segona tècnica. Els 3 punts del Sant Andreu van ser deguts a un 2+1, i els 3 de les locals per una cistella y un tir lliure.

Al començament de la segona part les santandreuenques van espavilar i les alers van saber fer-se amb la posició de 1 superant la pressió de les locals i minimitzant així la falta d’una base que manés l’equip. Tot i fallar bastant amb tirs clars les noies van solucionar el quart amb alguns contraatacs i van finalitzar amb un parcial de 10-14. En l’últim quart les que van espavilar van ser les de casa, agafant per sorpresa a les del Sant Andreu, van remuntar i van guanyar el quart amb un parcial de 17-9 però sense aconseguir la victòria perdent el partit d’1. Les santandreuenques van aguantar el marcador fins l’últim minut deixant un resultat final de 41-42 i enduent-se la 2a victòria de l’any i la 6ena de la temporada.

Com a conclusió final cal destacar que abans de començar el partit els 2 equips anaven empatats en la classificació amb el mateix nº de victòries i derrotes. Amb la victòria a favor de les noies del Sant Andreu, l’equip torna a posicionar-se a mitja taula acumulant 6 victòries i 6 derrotes.

Tot i les traves que van tenir les del Sant Andreu aquest dissabte, van lluitar fins l’últim minut jugant en equip i anant totes a una. Aquesta es la dinàmica que han de seguir, acabant de polir petits detalls,ja que d’aquesta manera donaran molta guerra als equips que estan al capdamunt de la taula.