top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - C.B. Cerdanyola al dia


U. E. Sant Andreu 44 - C.B. Cerdanyola al Dia 60

Primer partit de l'any. veníem amb diverses baixes importants (una altra vegada) i amb solament un dia d'entrenament després de diverses setmanes d'aturada, contra un equip que ho esta fent molt bé en la lliga.


Primera quart: Comencem freds no, el següent, ens cost entrar molt i el Cerdanyola es va anar en el marcador de gairebé 20 punts, a meitat del primer quart. La cosa pintava malament però entrem en el partit a partir de la defensa i aconseguim parar la hemorràgia a temps i acabar el quart a uns 15 punts de diferència.


Segon quart: Aquí va començar la remuntada, ja estàvem calentes i dins del partit. A partir de la defensa comencem a retallar la diferència a poc a poc i en atac començaven a sortir les coses. Acabem el quart a 6 punts de diferència.


Tercer quart: El treball que estàvem fent estava donant els seus fruits i ens apropem a 1 punt de diferència a mitg quart, però les faltes ens van passar factura i jugadors importants en el partit es van veure obligats a asseure's en la banqueta per no ser eliminats. Aquí el Cerdanyola va veure una oportunitat per tornar a dominar el partit i l'aprofita, es va tornar a allunyar en el marcador i acabem el quart a uns 6 punts una altra vegada.


Últim quart: Aquí el Cerdanyola va demostrar per què està a dalt en la classificació, va dominar el tempo del partit impedint que tornéssim a entrar en ell. Amb bon joc va sentenciar un partit en el qual gairebé donem la sorpresa.


Com a nota del partit: Esperem la ràpida recuperació de Gerard Teixidor, se't fa de menys en la pista company.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page