top of page

Sènior Masculí: Crònica Sant Pere Terrassa - U.E. Sant Andreu


C.B. Sant Pere - Leo Boeck 73 - U.E. Sant Andreu 85

Primer partit de la segona volta. Important dues coses: Començar la segona part de la lliga amb bones dinàmiques i guanyar un partit que se'ns va escapar a nosaltres sols en la primera volta.


Primera quart: Sortim molt bé tant en atac com en defensa, Víctor Redondo va començar molt fi de cara al cèrcol i amb Albert Gasull portant molt bé el ritme del partit. Ens vam anar ràpid en el marcador i ja al final del primer quart estàvem 10 a dalt.


Segon quart: El Sant Pere, com en la primera volta, mai va baixar els braços així que en aquest quart es van igualar una mica més les coses en la part d'anotació, però seguim portant el pes del partit en tot moment i la diferència mai baixa dels 10 punts. Crec que acabem amb uns 15 punts a favor.


Tercer quart: El Sant Pere va provar coses noves a veure si trencava el partit al seu favor, però nosaltres estàvem bé. paràvem la seva línia exterior que havia anotat molt còmode en alguns moments del partit. Aquí ja el nostre joc interior (molt superior en tot el partit) va començar el que va ser un recital de bon joc. Carles Surrà i Oriol Pelaez van fer de les dues zones, tant la d'atac com la de defensa, territori quadribarrat i van acabar de rematar la diferència a 20 punts.


Última quart: Aquí era impedir que passés el de la primera volta. Sabíem que ells ho tornarien a intentar. Però aquesta vegada teníem la lliçó apresa, controlem a tot moment el ritme del partit i juguem còmodes amb el marcador i temps.


Destacar que tot l'equip va estar a l'altura i tothom va aportar tant en atac com en defensa. assumint el seu rol i sent una pinya.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page