Sènior Femení: Crònica Jesus María St. Gervasi - U.E. Sant Andreu

JESUS-MARIA SANT GERVASI 63 – 57 U.E. SANT ANDREU

El partit d’aquesta setmana no ha estat fàcil per les noies del Sant Andreu ni tampoc van marxar amb bon sabor de boca. Era el primer partit de la segona volta contra un equip el qual van guanyar a casa de 7 punts.

Al començament del partit les santandreuenques estaven molt fredes però ràpid van espavilar. Tot i que no van estar gaire encertades en quant a tirs lliures van fer un bon joc mantenint el marcador quasi empatat fins a lamitja part (28-29).

S’ha de dir que l’arbitratge va ser bastant dur ja que permetia molt contacte però alhora xiulava moltes faltes. Les del Sant Andreu es van trobar al tercer quart amb quasi totes les jugadores carregades de faltes i va ser on les locals van aprofitar els tirs lliures per marxar una mica del marcador. El tercer quart va finalitzar amb les del Sant Andreu perdent de 7 punts.

Fins a la meitat de l’últim quart les noies van lluitar el partit sense deixar que les locals marxessin del marcador però van pagar car les 5 expulsions per acumulació de 5 faltes de les santandreuenques quedant-se amb 4 jugadores a pista a 2 minuts d’acabar el partit. Tot i les mancances les noies del Sant Andreu es van mantenir en el marcador anotant 2 triples i finalitzant el partit amb un marcador de 63-57.

Aquest cop les noies no van tenir tanta compenetració com al partit anterior i no van poder endur-se la victòria cap a casa baixant algunes posicions en la classificació. Les del Sant Andreu acumulen 6 victòries i 7 derrotes al començament de la segona volta on pot passar de tot en aquesta lliga tant igualada.