Sènior Masculí: U.E. Sant Andreu - C.B. Ramon Llull

U.E. Sant Andreu 83 - C.B. Ramon Llull B 89

Era un dels partits més importants de la temporada, ja que el Ramon Llull és un dels equips amb els que ens jugàvem posicions a la classificació.

Al primer quart l’important era sortir a pista calents i no permetre que marxessin en el marcador, així que vam organitzar-nos bastant bé en atac. Tanmateix, ells van realitzar un quart increïble gràcies al seu gran encert des de la línia de tres, que va deixar un parcial de 23-31.

El segon quart havíem de parar el seu atac, així que vam augmentar la pressió defensiva i vam aconseguir apropar-nos en el marcador, arribant a estar dos punts per sota, encara que en cap moment vam aconseguir remuntar, ja que no vam poder trencar completament el seu ritme de joc.

El tercer quart va ser igual que el segon, nosaltres lluitàvem per donar la volta al partit i ells es mantenien implacables cap als nostres intents de remuntar.

Tanmateix, en el quart període, vam donar el màxim del nostre joc, vam estar intensos tant en atac com en defensa, però la sort no va estar del nostre costat.

Un par de tirs de tres que no van entrar i un par de decisions arbitrals “qüestionables” a falta de dos minuts del final, ens van treure el partit que estava a les nostres mans.

En definitiva, va ser un partit molt intens i emocionant, on els dos equips van mostrar el seu millor joc. Va destacar, de nou, el joc de Víctor Redondo que va realitzar un gran partit amb un gran encert des de la línia de triple.