PreMini Mixte: Crònica Club Joventut Badalona - U.E. Sant Andreu

C. JOVENTUT BADALONA VERD 15 – U.E. SANT ANDREU 40

Dissabte 30 de Gener el nostre Pre-Mini quadribarrat assitia al camp de L’Olímpic de Badalona, el que suposava un partit important pels pares i adults i una oportunitat més de divertir-se pel més petits.

El Sant Andreu va acabar el primer quart guanyant 0-17, gràcies a l’avantatge de l’alçada, un gran encert en el tir i a un gran treball defensiu. Al segon quart l’equip de “La Penya” va estrenar-se en el marcador, però els petits andreuencs no es van relaxar i van continuar segurs en el seu tir, acabant el període 4-23.El tercer quart (11-36) el Sant Andreu van estrenar tir des de la línia de triple, guanyant encara més avantatge en el marcador. El Joventut Badalona Verd lluitava per aguantar el joc en atac del andreuencs, però això els hi suposava realitzarmoltes faltes, que acabaven sent punts pel Pre-Mini Andreuenc, amb un gran encert des de la línia de tir lliure. L’últim quart va ser molt lluitat per ambdós equips que no van avançar quasi en el marcador, amb un parcial de 4-4. Una bona defensa dels dos equips va tancar el partit amb un marcador de 15-40.

Va ser un partit emocionant i amb un gran treball de joc i equip per part dels dos equips. El Pre-Minis del Sant Andreu van aconseguir la tercera victòria consecutiva, fet que demostra una gran dedicació i esforç per part dels petits del nostre club. El següent dissabte 6 de Febrer, a les 10:00 hores, es jugaran la quarta victòria de la temporada a l’Escola Pegaso, contra el C.B. Pedagogium.