top of page

PreMini Mixte: Crònica U.E. Sant Andreu - C.B. Pedagogium

U.E. SANT ANDREU 26-37 C.B. PEDAGOGIUM

El Pre-Mini Mixte s'enfrontava al C.B Pedagogium, un partit que sabíem que no seria fàcil, els dos equips fins aleshores invictes, amb 0 derrotes. El U.E.Sant Andreu des d'un inici va sortir molt concentrat i amb moltes ganes, però l'equip rival no va baixar els braços i va aguantar el ritme d'un Sant Andreu que sabia moure la pilota en atac i trobar al jugador lliure de defensa. Els nostres jugadors anaven al rebot, aspecte del joc que encara no teníem gaire interioritzat i que sembla que ens comencem a posar les piles.

A partir de la segona meitat del partit, els peques de la casa van reduir una marxa en defensa, anant per darrere d'ells i el Pedagogium ho va aprofitat per córrer al contraatac i fer punts fàcils. Nosaltres no vam reaccionar i l'últim quart amb un parcial 0-8 va ser crucial perque se'ns escapés el partit en els últims 6 minuts. Cal destacar que en cap moment ens vam rendir i vam seguir lluitant fins al final.

Va ser un partit per aprendre (com tots), però especial ja que, va ser el primer cop des de que vam començar a jugar que ens trobàvem amb un equip del nostre nivell i per tant, poder competir d'igual a igual. La setmana vinent el U.E. Sant Andreu no té partit i dispondrà de dues setmanes per seguir treballant.