top of page

Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - Bàsquet Can Parellada

U.E. Sant Andreu 72 - Clínica Dental Can Parellada 57

Una setmana més era un partit difícil, ja que marcava la resta de la temporada del Sènior A. Si perdien s’allunyaven de l’objectiu de seguir lluitant per mantenir-se a la classificació, però si guanyaven significava seguir tenint un camí molt llarg per davant.

De manera que el Sant Andreu va sortir molt motivat en el primer quart, tant en atac com en defensa, 4 triples: dos d’Albert Gasull i dos més de Manu Garrido van obrir la bretxa en el marcador ràpidament. En defensa dominava el Sant Andreu, no deixant que el rival tingués cistelles clares. Van acabar el quart amb un parcial de 20-9. Al segon quart, l’equip visitant no va abaixar els braços, així que els andreuencs no podien baixar la guardia, encara que en aquest quart s’imposara un “intercanvi de cops”, que no va poder acurtar la diferència en l’electrònic.

A mitja part amb un avantatge de sol 10 punts el Sant Andreu no es podia relaxar en cap moment. Així doncs al tercer quart van seguir les mateixes dinàmiques de joc, el rival jugava bé, però el Sant Andreu dominava el període en tot moment. En aquest quart es va gestar el que era la tònica del partit, Oriol Peláez va realitzar un joc fantàstic, rematant el dany que estava fent amb el seu joc interior amb un triple que va aixecar a tot el pavelló. En l'últim el Sant Andreu va mantenir la seva actitud ofensiva i defensiva per no tenir sorpreses al final, finalitzant el partit amb comoditat en el marcador.

Un Sant Andreu que acumula vuit victòries, malgrat les lesions a la banqueta, haurà de lluitar per la novena victòria el diumenge 21 de febrer a les 12:30 hores, a casa d'un fort A.E. Stucom A (C.E. Montseny).