Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu - C.B. Ramon Llull B

U.E. SANT ANDREU – C.B. RAMON LLULL A (48-54)

Les noies del Sant Andreu van jugar diumenge contra el C.B. Ramon Llull A. Partit molt lluitat però que finalment van perdre de 6. No era un partit fàcil per les noies ja que a la primera volta van perdre de 18 a casa de les visitants.

El partit va començar amb molt bona dinàmica per part dels dos equips, les andreuenques van moure bé la pilota i van saber treure avantatge de les jugades. Tot i això el marcador tanca el primer quart amb un 12-16. El segon quart va ser mes fluixet que l’anterior, les andreuenques van fallar mes de la meitat dels tirs lliures que van llançar i això les va perjudicar. Degut a la bona defensa del les noies del Sant Andreu, les rivals tampoc van poder marxar gaire en el marcador, deixant un parcial de 6-8 i finalitzant la mitja part 18-24.

La segona part del partit va ser més moguda, les andreuenques van espavilar i van lluitar un partit que estava al seu abast. Van saber treure moltes faltes de la sortida a pressió que feien les rivals i van aprofitar molt més els tirs lliures que en la part anterior fins arribar a empatar el marcador. Les rivals tot i afluixar una mica davant la

insistència del Sant Andreu per endur-se el partit, es van mantenir davant en el marcador. Els dos quarts de la segona part van quedar empatats amb parcials de 16-16 i 14-14.

Tot i perdre el partit les andreuenques van marxar satisfetes d’haver lluitat un partit difícil davant un Ramon Llull fort i que es posiciona tercer a la taula. Les noies del Sant Andreu acumulen 7 victòries i 9 derrotes i es posicionen a mitja taula empatades amb 3 equips més en aquesta lliga tan igualada en la que en qualsevol moment pot passar de tot.

El pròxim dissabte el Sant Andreu femení jugarà a les 18.15h al camp del Basquet Femení Cornellà B, rival que van guanyar de 8 punts a casa però que es posiciona 5è a la classificació.