Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu - Bàsquet Ceissa

U.E. SANT ANDREU – BASQUET CEISSA (50-44)

Aquesta setmana el femení del Sant Andreu va jugar a casa contra el Basquet Ceissa el qual van guanyar de 14 a la primera volta. Era un partit relativament fàcil per les andreuenques tot i que només eren 8 jugadores.

Les noies del Sant Andreu van començar el partit amb molt bon ritme, traient partit de les jugades practicades i entrant fins a dins a cistella. Tot i que les del Ceissa no van estar gaire encertades, el primer quart finalitza amb un marcador de 14-9.

El segon quart va començar més fluixet que el primer però ràpid les del Sant Andreu van espavilar. Van fer una bona defensa i van aprofitar bastants contraatacs i algun triple per allunyant-se del marcador acabant la meitat del partit guanyant de 9 (27-18).

Al començament del tercer quart les andreuenques no van baixar el ritme però les contrincants es van endurir sense poder posar-se davant en el marcador. Tot i el cansament de les noies del Sant Andreu el tercer quart finalitza amb un bon resultat 41-28.

Es a l’últim quart on es va començar a notar l’esgotament de les noies degut als pocs canvis que tenien i a la intensitat que van portar durant tot el partit. Les del Sant Andreu van fallar bastantes cistelles clares i les noies del Ceissa van intentar remuntar anotant dos triples entre d’altres cistelles. Tot i això les andreuenques van lluitar fins l’últim minut guanyant el partit 50-44.

El femení s’emporta la vuitena victòria classificant-se així sisenes empatades amb el Safa Claror B. El proper diumenge dia 6 de març les noies del Sant Andreu jugaran 2 partits, a les 11.30 al CEM Trinitat Vella contra el S.E. Sant Medir A i a les 17.30 al IES Front Marítim contra el Diagonal Mar-Front Marítim. Molta força per les noies!!