top of page

Sènior Femení: Crònica Diagonal Mar·Front Marítim - U.E. Sant Andreu

DIAGONAL MAR-FRONT MARITIM – U.E. SANT ANDREU (59-47)

Les noies del Sant Andreu van jugar diumenge contra el Diagonal Mar-Front Marítim. Partit complicat ja que les rivals van terceres amb només 5 derrotes i a més les andreuenques havien jugat un partit aplaçat el mateix matí.

El partit no va començar gaire be per les noies ja que van fallar bastantes cistelles clares fins que es van habituar a les anelles d’aquest camp que rebotaven moltes pilotes fora. Les rivals van començar molt fortes i ja van marxar de 10 al final del primer quart (19-9).

Al segon quart esdevé de diferent manera ja que les andreuenques es van posar les piles i van poder fer un bon parcial (10-14), van fer una bona defensa i van aprofitar les ocasions d’atac. A la meitat del partit les noies del Sant Andreu es posen a 6 punts amb un marcador de 29-23.

La segona meitat del partit va ser bastant bona pels dos equips, el femení del Sant Andreu va arribar a posar-se a 4 punts del rival però sense estar per davant en cap moment del partit. Tot i ser un partit difícil pel nivell de les rivals i que les noies havien jugat un partit prèviament, les andreuenques van saber lluitar el partit i mantenir-se en el marcador fins que finalment al últim quart les del Diagonal Mar van fer una embranzida i les van deixar a 12 punts.

Els parcials dels últims quarts van ser de 14-12 i 16-12. Les del Sant Andreu no poden endur-se la victòria a casa però no marxen amb mal sabor de boca satisfetes pel bon treball tot i els inconvenients. El Sènior Femení del Sant Andreu acumula 11 derrotes i 8 victòries posicionant-se setenes. El proper cap de setmana les noies no tenen partit i el següent partit serà el dissabte dia 19 de març a les 17:45h al camp del Sagrada Família Claror B.