Sènior Masculí: Crònica U.E. Sant Andreu - Orlandai

U.E. Sant Andreu 63 - Orlandai 55 Una altra final teníem aquesta setmana, i per fi després de diversos mesos estàvem tots els disponibles per poder jugar. Primera part: Sortim dormits no ho podem negar. cosa que s'enganxa en aquesta categoria i el orlandai posa la primera diferencia al marcador, 2-10 al seu favor en 3 o 4 minuts. estàvem fallant tirs còmodes i ben seleccionats. Així que solament era qüestió que entréssim del tot en el partit. Cosa que per sort no va trigar molt a succeir. i vam aconseguir retallar distàncies al llarg del quart arribant al final pràcticament empatats. Segon quart: Ja estàvem en dinàmica de partit i això es notava el ritme del partit era nostre i li vam donar la volta al marcador i obrim distància però els visitants no van baixar els braços i van barallar tota l'estona. Tot i que que nosaltres els dominàvem en totes les facetes del joc ells sempre estaven allà per impedir que ens anéssim del partit. Tercera part: va ser un calc del segon sempre amb nosaltres per davant del marcador però a poc distància. Estava sent un bon partit de bàsquet on els dos equips tenien clars els seus objectius i cap va donar el seu braç a torçar. Quart quart: Aquí els visitants van donar-ho tot i van aconseguir donar momentàniament la volta al marcador però nosaltres reaccionem molt bé i vam tornar a dominar l'electrònic del partit. Destacar a tot l'equip aquesta setmana que contra un bon equip ha donat tot i ha guanyat un partit clau per no sofrir a final de temporada. Felicitar a Gerard Teixidor Casals i a Edgar Valera Prado per les seves voltes a la pista del CEM Trinitat Vella després de les seves respectives baixes i a seguir lluitant.