Sènior B Masculí: Crònica Escolapia Sarrià C – U. E. Sant Andreu B (80-59)

El partit va començar amb un gran encert de l'equip local, però amb esforç i intercanvis de triples dels jugadors andreuencs van conseguir anar-se'n al final del primer quart només 6 abaix (29-23).

El segon quart va ser un calc al primer quart i l'equip local es va desenganxar del marcador arribant al descans amb un avantatge de 14 punts (52-38).

A la tornada del descans els percentatges d'encert van baixar molt, sobretot en els andreuencs, que encara que van pujar línies per intentar retallar la diferència, només van ficar 11 punts per 18 dels locals que van trencar definitavament el partit amb un +21 al seu favor (70- 49).

En el quart i definitiu quart hi va haver un empat a 10, els 2 equips es van precipitar molt en els seus atacs i per això aquests parcials tan pobres, el resultat final ho diu tot (80-59).

Tot i aquesta derrota el Sénior B de la U.E. SANT ANDREU seguirà lluitant i buscant la millora que els cal per competir i aconseguir victòries.