top of page

Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu – CBSAPS (30-65)


Aquest diumenge el Femení de la UESA no va estar de sort en cap dels àmbits. Les noies jugaven a casa però no al pavelló on solen jugar habitualment (CEM Trinitat Vella) ja que el camp estava ocupat per activitats del ajuntament. Així les noies van jugar al Centre Esportiu Municipal La Verneda camp cedit per l’ASME (Associació Sant Martí Esport) al qual li donem els nostres agraïments.

Per altra banda, el CBSAPS es un equip que acaba de baixar de segona catalana i tenien molta intensitat i molta tècnica.

El partit va començar amb força intensitat per part dels dos equips, les andreuenques van poder mantenir-se al mateix nivell fins a la meitat del primer quart, on les del CBSAPS van apretar força fent una pressió tota la pista i on van deixar a les del Sant Andreu a 10 punts de diferència (6-10).

Al segon quart les noies de la UESA estaven ja bastant carregades de faltes i es van haver de fer bastants rotacions a la banqueta per poder arribar al final del partit sense cap jugadora amb 5 faltes. Les noies van lluitar força bé aquest quart però van fallar molt cistelles clares sota el cèrcol i la qualitat de joc de les rivals va fer que no es reflectís l’esforç de les andreuenques en el marcador (16-35).

A la segona meitat del partit el ritme de les noies del Sant Andreu va baixar degut al desànim. Tot i tenir una pressió tota la pista durant tot el partit, les noies van sortir prou bé d’aquesta defensa però van fallar molt en línies de pases i sobretot sota cistella. Es notava que no eren al seu camp habitual i l’acumulació de faltes les va afectar molt, 26 faltes en tot el partit vers 13 de les rivals. Les andreuenques només van llançar 2 tirs lliures en tot el partit. Arbitratge dur junt amb rival molt dur va fer que el partit finalitzés 30-65.

Les noies del Femení tenen clar que han de millorar com a equip en conjunt i retocar certs punts on fallen. Són petites coses que s’han d’anar polint i on es començarà a notar en futurs partits.

El proper diumenge 30 d’octubre les noies jugaran al camp del C.B. CIC B (c/ Jesús i Maria 1-25, Barcelona) a les 19.15h.


Notícies destacades
Notícies recents
Archive
Xarxes Socials
  • facebook
  • Twitter Round
bottom of page