Crònica Sènior A Masculí: U.E. Sant Andreu A – B.C. Sant Joan Despí (41-49)

Avui, 1 de Novembre, el Sènior A ha disputat al pavelló de Bon Pastor, seu del nostre Pre-infantil, el partit aplaçat contra el B.C. Sant Joan Despí B.

Al primer quart, el control del partit era clarament dels andreuencs, gràcies a una pujada de la pilota ràpida i ferm; al joc interior amb els pivots; els passes decisius de tirs clars i a un triple del pivot Oriol Peláez. La bona dinàmica del Sant Andreu tancava el primer temps 11 a 5.

Tanmateix, el segons temps ha trencat tot el que el Sant Andreu havia aconseguit en el primer. UN canvi no del tot encertat en el 5 del Sant Andreu i la pressió a tota pista en la sortida de la pilota del Sant Andreu ha provocat la pèrdua de pilotes que han acabat en cistella. Amb un rival que cada cop estava més encertat en el tir i tenia el ritme del partit a la butxaca, l’electrònic ha finalitzat 16-25 a la mitja part.

L’inici de la segona meitat no presentava millores pels del Sant Andreu. El número 11 del Sant Joan Despí aconseguia fer gran la diferencia en el marcador gràcies a 2 triples i 2 cistelles, que deixaven un electrònic de 17-35. El temps mort al minut 4 ha estat clau pel Sant Andreu que va tornar a la pista amb una defensa en zona, factor que ha permès frenar l’atac rival i apropar el marcador: 28-40.

L’últim quart ha estat el més ajustat de tot el partit, el Sant Andreu continuava aguantant el partit gràcies a una defensa sòlida que aconseguia aplacar el número 11 per moments. La distancia entre ambdós equips cada vegada era més curta, per això els quatribarrats intentaven fer pujades de la pilota ràpides i aconseguir tenir encert des de la línia de triple, on ha destacat Gerard Tejedor. Tanmateix, el Sant Andreu no ha aconseguit parar la bona dinàmica de l’equip contrari, guanyant l’últim parcial 13-9, però perdent el partit 41-49.

Partit molt ajustat en el que el Sant Andreu ha lluitat fins el final per remuntar l’electrònic, sense èxit. Amb menys d’una setmana pel mig, preparen el següent partit contra el F.C. Martinenc B (segon a la classificació amb 6 victòries i 1 derrota), que es disputarà el Dissabte 5 de Novembre al Pavelló Poliesportiu del Guinardó (Carrer Telégrafos 31-45).