Sènior B Masculí: Crònica C.B. La Salle Horta B - U.E. Sant Andreu B (54-60)

Setè partit de lliga, venint d'un balanç 0-6, en una pista complicada. El primer quart la iniciativa sempre l'hem portat nosaltres tot i finalitzar en un ajustat 08-12.

En el segon quart ha hagut diversos intercanvis de marcador, però pràcticament seguint la tònica d'inici de partit. Molts errors en llançaments tant en un costat com en l'altre de la pista. Tot i això s'ha vist una millora defensiva i la pressió comença a donar els seus fruits i provocar recuperacions de pilota. El resultat a la mitja part era de +2 per a nosaltres (25-27).

En començar la 2a part hem intentat sortir a trencar el partit, cosa que no ha passat, s'han mantingut les errades en llançaments tant exteriors com interiors. Sumant-li el mal balanç defensiu això ha provocat una petita baixada psicològica de l'equip. Després d'un temps mort hem aconseguit sortir amb més força i salvar la 2a meitat del 3r quart acabant amb el resultat de 42-41.

Es preveia un últim quart ajustat i així ha estat, a falta d'1 minut per finalitzar el partit el marcador estava en un 54-52 en contra. Després de donar un cop sobre la taula amb grans defenses i bones decisions en atac, hem sentenciat el partit amb un parcial de 0-8 a favor. Ara a celebrar la primera victòria i pensar en el següent partit contra Canyelles.