Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu – Aracena AEC Collblanc (55-47)

Aquest diumenge el Femení va jugar a casa contra Aracena AEC Collblanc B, equip que va últim en la classificació ja que no han guanyat cap partit.

Les noies del Sant Andreu van sortir confiades en què era un equip fluixet i això va fer que patissin per endur-se la victòria a casa. El primer quart va esdevenir amb normalitat. Els dos equips van sortir amb intensitat i això va fer que acabes el quart amb empat 11-11.

El segon quart no va ser gaire diferent, les andreuenques tenien moltes oportunitats clares que van desaprofitar, molts tirs clars fallats i tirs lliures desaprofitats van fer que no poguessin marxar en el marcador i finalitzessim la primera meitat del partit amb un marcador de 23-21.

El tercer quart va ser el que va perjudicar a les noies de la UESA, van fallar molts tirs clars i van sortir una mica despistades, això va provocar que les rivals apretessin i fessin un parcial de 9-15 deixant el marcador 32-36 i possant-se 4 punts per sobre del Sant Andreu.

L’últim quart va ser d’infart, les rivals van apretar molt i van pujar la intensitat del joc arribant a posar-se a 10 punts per sobre a 6 minuts de finalitzar el partit. Les andreuenques van despertar de cop i aprofitant la defensa en zona de les de Collblanc, l’Anna Pérez va anotar 3 triples seguits, varies faltes provocades per l’Aida de la Torre i algunes canastes de la Judith Fernández van fer que el Sant Andreu remuntés fins a col·locar-se 8 punts per sobre al finalitzar el partit i deixant el marcador 55-47.

Partit molt sofert ja que les noies han de seguir treballant fort per no patir en aquest tipus de partits. El diumenge vinent el Femení jugará contra el Sagrada Familia Claror B al Centre Esportiu Claror a les 12.15h del matí.