Sènior Femení: Crònica U.E. Sant Andreu – C.B. Sant Josep Obrer B (61-47)

Aquest diumenge les noies es van enfrontar contra C.B. Sant Josep Obrer a casa (CEM Trinitat Vella). El partit va començar força bé per les andreuenques, van fer una bona defensa i bons sistemes d’atac deixant el marcador al primer quart 12-6.

Al segon quart van mantenir el ritme tot i que les rivals van apretar una mica més. En aquest període les del Sant Josep Obrer van aprofitar bastants tirs lliures alhora que les del Sant Andreu es carregaven de faltes. A la mitja part del partit el marcador era de 24-19.

El tercer quart va ser el més fluixet per les andreuenques, tot i començar amb dos triples, les rivals van apretar força arribant a posar-se a 2 punts de diferència, deixant el marcador 38-36.

L’últim quart va ser el millor per les noies del Sant Andreu. Van fer una molt bona defensa robant pilotes i no deixant jugar tranquiles a les rivals i van aprofitar els sistemes per anotar i treure faltes. Van fer un parcial de 23-13 acabant el partit guanyant de 12 (61-47).

Victòria merescuda i molt ben lluitada de les noies de la UESA que pujen una posició en la classificació posicionant-se vuitenes. El diumenge que ve el Femení s’enfrontarà al C.E. Maristes Sants-Les Corts a les 19.15h al Col·legi Maristes Les Corts.