top of page

Sènior Masculí: U.E. Sant Andreu A – Club Basket Coll (65-73)

Els andreuencs tenien un partit difícil per davant a causa de les baixes de Albert Gasull #10 per lesió, Marc Montserrat #14 per malaltia i Edgar Valera #6 per motius personals.

L’ equip contava amb l’ incorporació David Rico “Galis” #0 jugador del sènior B per cobrir el rol de base.

El primer quart va començar amb un parcial de 2-5 en contra als primers 2 minuts de partit, una defensa poc sòlida i un atac rival fluid van fer que el quart acabés amb un parcial de 10-21 en contra.

El segon quart va ser a favor dels andreuencs amb un parcial final de 17-15 amb un resultat a la mitja part de nomes 9 punt per sota 27-36. Cal destacar un triple del #33 Carles Surra que va acabar el partit lesionat per un cop al taló i del #21 Gerard Tejedor amb una anotació al quart de 10 punts incloent un 3+1 després d'haver-se perdut 2 partits per lesió.

Després de la mitja part l’equip va sortir amb les piles carregades i amb les ganes de emportar-se el partit, una bona actuació del #0 David Rico “Galis” amb 5 punts, unes bones defenses del #12 Oriol Pelaez que va aportar 4 punts juntament amb el nostres companys van provocar un parcial als primers 5 minuts de 12-4, forçant al equip visitant a demanar un temps mort. A continuació la defensa del equip visitant s’enfortia aturant els atacs dels andreuencs acabant el quart amb un parcial de 19-11 que es reflectia al marcador amb un 46-47.

L’últim quart començava nomes amb 1 punt de diferència la tensió es notava per part dels 2 equips, ja que ningú volia que l’altre equip s’emportés la victòria, una mala ratxa en atac sumant el cansament de tot el partit i unes pèrdues de pilota en el pitjor moment possible feia que l’equip contrari s’escapés del marcador a una diferencia de 10 punts a falta de 4 minut per acabar el partit. Un temps mort local demanat per Raúl Pardo per donar les indicacions oportunes per intentar apropar-se al marcador a falta de 2 minuts i l’aparició del #93 Victor Redondo amb 12 punts en l’últim tram del partit van ser insuficients per guanyar el partit.

El resultat final va ser de 73-65 victòria per el Club Basket Coll.